Op het platteland van Gembloux valt dit restaurant van Pierre Massin meteen op door zijn bijzondere architectuur, een knappe combinatie van beton, hout en glas. Elegantie en eenvoud, terwijl de sfeer versterkt wordt door de ruime lichtinval en het fraaie uitzicht over de omringende velden. Chef Massin is een groot technicus die een eigentijdse, creatieve en evenwichtige keuken voorstelt. Getuige daarvan zijn de coquilles in broodkorst met gerookte paling van een uitzonderlijke kwaliteit en waarvan de grenobloisesaus subliem evenwichtig is ondanks de uitgesproken nuances. Dezelfde smaakintensiteit proeven we in de rosé bereide kalfsmignon met delicate algenbearnaise, terwijl de ravioli van ossenstaart nog fijner worden door de zwarte truffel, pommade van eigeel en crème van aardpeer. Grote kunst! De bediening door Laurent Lebrun en zijn team is vriendelijk en discreet. Een must waar elegantie, verfijning en pure smaken elk gerecht kenmerken en de beste producten worden benadrukt.