Herbert Robbrecht
1420

Secuur en consistent brengt Herbert Robbrecht al jarenlang een herkenbaar repertoire van gerechten waarbij de smaak van de gebruikte producten primeert. In dat opzicht is een combinatie van tartaar van zeebaars met kort gebakken coquille en sorbet van shiso naast wasabidressing een treffend voorbeeld van zijn pure keukenaanpak. Net zoals de juist gedefinieerde smaak en textuur van zadel van hertenkalf met intense jus van voatsiperifery peper. Elegant nagerecht rond Gieser Wildeman peer met karamel, Bailey’s, chocolade en kokosnoot

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Thursday Closed
Friday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday 12:30-14:00 — 19:00-21:00

Our partners

Similar Restaurants

Wilford T

1420

De Ceder

14,520

InVINcible

14,520