Ferme des 4 Saisons
1320

De combinatie van hout, steen en leder creëert een warm kader in dit prachtige pand dat omringd wordt door golvende valleien. De terrine van foie gras, omhuld met een fijn laagje gerookte forel en geserveerd met een compote van sjalotjes, die subtiel geparfumeerd is met notenolie, is een heerlijk voorgerecht. De gelakte duif met honing is rosé gebakken zoals het hoort en wordt geserveerd met pommes dauphines, seizoensgroenten en een onvergetelijke, gecorseerde saus, gezoet met Pedro Ximénez.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:30-23:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:30-22:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Malterie

1320

Le Tri-Marrants

1320

Nulle Part Ailleurs

13,520