Ferme des 4 Saisons
1320

Deze comfortabel ingerichte eigentijdse boerderij is de perfecte locatie voor een culinaire uitstap in de streek van Chimay. De chef speelt graag met verschillende smaken. Zo combineert hij gerookte forel met foie gras van eend, met een compote van sjalot en Granny Smith appel, wat dan weer voor een aangenaam contrast zorgt. Bij de tomahawk van kalf komt een rozemarijnsaus die goed past bij de garnituur van tomaat, basilicum, Taggiasche olijven en kaviaar van aubergine.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:30-23:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:30-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Contre Façon

1320

La Malterie

1320

Le Tri-Marrants

1320