Ferme des 4 Saisons
1320

De combinatie van hout, steen en leder creëert een warm kader in dit prachtige pand dat omringd wordt door golvende valleien. De terrine van foie gras, omhuld met een fijn laagje gerookte forel en geserveerd met een compote van sjalotjes, die subtiel geparfumeerd is met notenolie, is een heerlijk voorgerecht. De gelakte duif met honing is rosé gebakken zoals het hoort en wordt geserveerd met pommes dauphines, seizoensgroenten en een onvergetelijke, gecorseerde saus, gezoet met Pedro Ximénez.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:30-23:00
Sunday 12:00-15:00 — 18:30-22:00

Our partners

Similar Restaurants

La Malterie

1320

Le Tri-Marrants

1320

Nulle Part Ailleurs

13,520