Ferme des 4 Saisons
1320

Deze comfortabel ingerichte eigentijdse boerderij is de perfecte locatie voor een culinaire uitstap in de streek van Chimay. De chef speelt graag met verschillende smaken. Zo combineert hij gerookte forel met foie gras van eend, met een compote van sjalot en Granny Smith appel, wat dan weer voor een aangenaam contrast zorgt. Bij de tomahawk van kalf komt een rozemarijnsaus die goed past bij de garnituur van tomaat, basilicum, Taggiasche olijven en kaviaar van aubergine.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:30-23:00
Sunday 12:00-15:00 — 18:30-22:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Contre Façon

1320

La Malterie

1320

Le Tri-Marrants

1320