De la Terre à l'Assiette
1320

Deze gezellige zaak zit in een voormalig bankfiliaal. Een bistromische keuken wordt er gebracht, verfrissend en met goede producten. Chef Guillaume Lempens verrast met perfect al dente ravioli van gamba’s, Thaise bouillon en schuim van kokos en citroengras. Vol en sappig van smaak is ook de kalfscarré, selderij met truffel en crème van morieljes. Bovendien zijn de prijzen zeer schappelijk en denkt de bediening mee met zijn gasten. Geen wonder dat dit restaurant goed draait.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Saturday Closed — 19:00-22:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Guillaume Lempens Chef
Magali Rach Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

Brasserie N4

1320

Au coeur de Lacuisine

1320

Sainte-Cécile

1320