Back to search results

Chamarel
12,520

In dit bistronomisch restaurant van Daniel Bormans en zijn echtgenote worden we als vrienden ontvangen. De cosy en intieme atmosfeer leent zich perfect om de toegankelijke keuken van deze chef te ontdekken, grotendeels op basis van lokale seizoensproducten. Smakelijke voorbeelden zijn de gravlax van zalm met rode biet, het gevogelte en de herwerkte versie van zwartewoudtaart. Elke gerecht wordt klaargemaakt met veel aandacht voor de juiste kooktijden en kruidendosering, gekoppeld aan zorgvuldig gekozen wijnen. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Het Hooghuys

1220

L'Orangerie

1220

Le Tamarin

1220