Back to search results

Cantine Copine
13,520

In Cantine Copine maakt chef Karen Keygnaert komaf met het traditionele onderscheid tussen voor- en hoofdgrechten. Bij haar kiezen we 2, 3 of 4 gerechten die qua portie allemaal even omvangrijk zijn en het midden houden tussen een voorgerecht en een hoofdgerecht. Zoals terrine van ossenstaart met witloof, bloemkool en gepekelde groenten of een vegetarische risotto met burrata, sinaasappel, salie en hazelnoot. Om af te ronden met fijne pavlova afgewerkt met sorbet van pompelmoes, crème van kardemom en munt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Karen Keygnaert Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Laissez-Faire

13,520

Locàle

1320

Réliva

1320