Bruneau by Maxime Maziers
1520

In dit prachtige, historische etablissement en beroemde tempel van de Belgische gastronomie brengt de jonge chef Maxime Maziers veel meer bij dan een vleugje moderniteit. Hij is enorm veeleisend in zijn keuze van producten zodat hij alle smaken perfect tot hun recht kan laten komen. Hij combineert een knapperig spiegelei met een bouillon van erwtjes, subtiel gecontrasteerd door een stukje schelvis. Dit wordt gevolgd met een heerlijk stukje Mechelse koekoek, verrijkt met citroen en Kalamata olijven. Na een tweede bezoek onthouden we vooral het kabeljauwhaasje uit Zeebrugge in een curry van kokos als één van de creatievere gerechten. Op de wijnkaart is het lastig kiezen uit de selectie van cru’s aan correcte prijzen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Saturday Closed — 19:00-22:00
Sunday 11:30-14:00 — Closed

Team

Maxime Maziers Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2019

Our partners

Similar Restaurants

Wine in the City

1520

San Daniele

1520

Barge

1520