Brasserie Julie
14,520

In deze fraai ingerichte brasserie verweeft chef Thomas Locus makkelijk mediterrane en oosterse smaakcomponenten in een klassiek geïnspireerde set gerechten. Vooraf bestellen we wat op korte tijd een klassieker is geworden. Kabeljauwchips die met een mengeling van paneermeel en panko een heerlijke textuur krijgen, happen met limoen en tartaarsaus makkelijk weg. Gepaneerd varkensvlees geserveerd met tonkatsu saus en verwerkt tot croque monsieur is een ander hartig hapje dat op instemming kan rekenen. Bouchot mosselen brengt de chef op smaak met kokosmelk en citroenkruid. Klassieke gebakken zeetong met salade, friet en apart geserveerde bakboter als hoofdgerecht.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:45 — 18:00-21:00

Awards

  • Brasserie of the Year 2019
  • Young Chef of the Year 2012

Our partners

Similar Restaurants

La Cravache

1420

Nesta

1420

Gramm

1420