Bouchéry
1520

Dat Damien Bouchéry constant op zoek gaat naar de beste combinaties tussen plantaardige ingrediënten die de seizoenen en lokale producenten te bieden hebben, is intussen geweten. Bij hem is het niet zozeer kalamansi of dashi die karakter aan een bepaald gerecht geven, het zijn extracties van groentesappen, coulis en verse tuinkruiden die de identiteit versterken. En deze signatuur vinden we in al zijn creaties terug. Opnieuw moeten we denken aan de salade van algen en bouchotmosselen omwikkeld met een dun plakje komkommer en rabarberjus met dragonolie. Even onvergetelijk is de Brasvar varkensfilet gerookt op de barbecue met koolraapjes en saus van augurk. Maar het summum is een dessert waar Bouchéry een pittige sorbet van vijgenblad voorstelt in een compositie rond aardbeien, uienkaramel, erwtjes, meringue en klaverzuring. Ronduit schitterend!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:30
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday Closed — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Damien Bouchery Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2015

Our partners

Similar Restaurants

Le Passage

15,520

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

La Villa Emily

1520