Back to search results

Au Tour du Vin
1320

Bij Michaël Jacques staat gastronomisch eten in een gemoedelijk kader centraal. Bovendien werkt hij altijd met lokale seizoensproducten. De gerechten zijn inventief en royale, klassieke gerechten zoals de huisgemaakte kroketten, Luikse balletjes of de hamburger van de chef, wisselen af met meer verfijnde gerechten zoals de ceviche van gamba’s met kersen, avocado, koriander, kokosmelk en een kruidige olie. De chef gaat er prat op dat de wijnen afgestemd worden op de gerechten. Een gemoedelijke bistro die je niet mag missen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Jacques Michaël Manager
Sticca Daniele Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Entretien

13,520

Le Bistro

13,520

L'inopiné

1320