Back to search results

Arabelle Meirlaen
1820

Bij Arabelle Meirlaen kom je terecht in een wereld van emotie, schoonheid en culinaire verfijning. Vegan of klassiek, haar uitgepuurde kookstijl is gastronomie op hoog niveau. Groenten uit haar moestuin combineert ze met ingrediënten van topkwaliteit. Uit eten bij Arabelle is altijd uniek. Als gast word je meegenomen richting culinaire smaakontdekkingen, waarbij over elk detail goed wordt nagedacht. Van in het begin laten de hapjes vooraf een blijvende indruk na, zoals ravioli van zoete aardappel met blauwe kreeft. Onze zintuigen staan op scherp, waarna ze haar liefde toont voor uitzonderlijke producten in een opeenvolging van unieke creaties. Onvergetelijk is de prachtige presentatie van Siciliaanse gambero rosso, nauwelijks gekookt, met zijn bisque, schaaldierenolie en geroosterd pantser, vergezeld van yacon en gele biet. Een tweede smaakbom zijn de Bretoense zeeoren, heel kort gegaard, met mousseline van quinoa en bloemkoolgriesmeel. Een zwarte saus, heel intens van smaak, op basis van de levers en gekenmerkt door een zoet puntje, zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring. De tarbot uit Galicië, op lage temperatuur bereid met een puree van opgelegde witte kool en buffelmozzarella, wordt afgewerkt met een jus van de graten en mierikswortel en is een creatie die in dezelfde lijn ligt van de vorige. Tot slot volgt een variatie rond citrusvruchten, bijzonder verfijnd. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke culinaire belevenis, je de pure smaak van groenten uit haar moestuin wilt proeven of je belang hecht aan het natuurlijke kader waarin je uit eten gaat, dan is een bezoek aan Arabelle Meirlaen echt iets voor jou. Het is de reis meer dan waard.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Arabelle Meirlaen Chef
Pierre Thirifays Head Sommelier, Host

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2022
  • Chef of the Year 2014
  • Sommelier of the Year 2013
  • Young Chef of the Year 2006

Our partners

Also recommended Restaurants

Ralf Berendsen

1820

L'air du temps

1920

Le Coq aux Champs

17,520