Back to search results

Arabelle Meirlaen
1820

Aan tafel gaan bij chef Arabelle Meirlaen blijft een ongewone beleving waarbij niet alleen de smaakpapillen verwend worden. Ze heeft oog voor haar omgeving die ze samen met haar ruime moestuin als natuurlijk decor mee in het totaalgebeuren betrekt. Daarnaast ontwikkelde ze een heel eigen stijl die ze zelf als intuïtief omschrijft en daarbij zelfs intimistische trekjes krijgt. Getuige daarvan zijn de verfijnde hapjes die elk op zich een decoratieve omkadering krijgen waarmee ze haar persoonlijke keuken benadrukt. Doorheen de seizoenen blijft zij verbazen met smaakvolle combinaties, zoals haar signatuur gerecht waarin rolletjes groenten uit de tuin, gemarineerd in een vinaigrette, geserveerd worden met een saus op basis van planten. Het loof wordt gecombineerd met smaakmakers die lange tijd een frisheid brengen in de mond, zoals gember, koriander en citroenverbena. Een gerecht dat evolueert met de seizoenen en ons beste ‘Groentegerecht van het Jaar 2022’. Lokale en ingevoerde topproducten wisselen elkaar zo harmonieus af in een rustbrengende sfeer met uitzicht op tuin en boomgaard waarbij haar echtgenoot en sommelier Pierre Thirifays steeds opnieuw aangename wijnreferenties combineert. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-23:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Arabelle Meirlaen Chef
Pierre Thirifays Head Sommelier, Host

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2022
  • Chef of the Year 2014
  • Sommelier of the Year 2013
  • Young Chef of the Year 2006

Our partners

Similar Restaurants

L'air du temps

1920

Le Coq aux Champs

17,520

L'Essentiel

1720