Magnum® Chef’s Edition, de basis voor een uniek dessertmoment

04/06/2021

Verras je gasten

De gast van vandaag wil meer dan een vertrouwd nagerecht. Hij is op zoek naar een unieke smaakbeleving, die luxe, kwaliteit en originaliteit uitstraalt. Maar als chef is het niet altijd eenvoudig om op deze eisen in te spelen en tegelijkertijd je kostenefficiëntie in de gaten te houden. Magnum® Chef’s Edition is jouw oplossing in deze gastronomische zoektocht.

Dessert 2.0

Want met deze uitgeklede versie van de beroemde Magnum®, herleid tot zijn essentie van puur vanille-ijs op een stokje enerzijds en heerlijke krakende chocolade anderzijds, kun je alle kanten op. Hij is het perfecte canvas voor jouw persoonlijke signatuur en geeft je de mogelijkheid om crowdpleasers als een Dame Blanche of Coupe Fraise in een volledig nieuwe vorm op je menu te zetten. Of om helemaal je eigen ding te doen met Mona Lisa breekchocolade en andere toppings, om zo een nieuw dessert te creëren.

Partners in taste

Bovendien is de exclusieve Mona Lisa breekchocolade van Callebaut van de allerhoogste kwaliteit en makkelijk om mee te werken. Met dit topproduct gaat er een hele wereld van mogelijkheden open.

"Met het concept van Magnum® Chef’s Edition creëer je in een handomdraai een unieke dessertbeleving waar gasten keer op keer voor terugkomen."

Alleen maar voordeel

Magnum® Chef’s Edition geeft je een waaier van mogelijkheden, die binnen je budget en je planning passen. Dankzij de portionering – elke ‘uitgeklede’ Magnum® is één portie – bespaar je heel wat tijd. Tegelijkertijd blijft de portiegrootte en de kwaliteit constant. Hoe hoog de totale kost van het dessert kost bepaal jezelf, in de keuze van de extra elementen, sauzen en garneringen die je toevoegt. Het ijs en de Mona Lisa breekchocolade zelf koop je aan een scherpe prijs.

Duurzaam dessert

Een mooie plus voor je menu én het milieu: Magnum® Chef’s Edition is Rainforest Alliance Certified. De vanillebonen van topkwaliteit worden duurzaam verbouwd en de Belgische Callebaut chocolade wordt gemaakt op basis van duurzaam geteelde cacaobonen. Info waar je zeker mee mag uitpakken!

Klaar voor een dessertrevolutie?

5 troeven op een rij 

· Innovatief en exclusief concept voor chefs

· Snel en eenvoudig in bereiding

· Verrast zowel meerwaardezoekers als kritische gasten

· Verleidt alle zintuigen

· Vlotte margemaker

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022