4 Smaakvolle Take Away adressen voor Fruits de Mer

20/04/2020

Gault&Millau presenteert je graag een selectie van 4 Take Away adressen speciaal voor liefhebbers van vis en zeevruchten. Van heerlijke mosselen tot oesters, van kraakverse langoustines tot kreeft: bij deze adressen komt iedere fruits de mer fanaat aan zijn of haar trekken!

Kelderman, Aalst:

Chef Peter Aesaert wil jullie ook graag thuis laten proeven van onze heerlijke keuken met hun traiteurdienst. Keuze uit bijvoorbeeld

Tonijn | Zeetong | Kabeljouw | Kaviaar

Fleur de Lin, Zele:

Een speciaal aangepast menu van Chef Lode De Roover, dat zeer aantrekkelijk gepresenteerde gerechten brengt. Keuze uit bijvoorbeeld

Oester | Gamba | Kreeft | Kabeljauw

Dôme sur Mer, Antwerpen:

De versheid van de ingrediënten en de eenvoudige bereidingswijzen zijn hier de topprioriteit. Keuze uit bijvoorbeeld Plateau 'Rouge' | 'Plateau Sur Mer' | Kreeft | Wulken | Kreukels

Stirwen, Etterbeek:

Take Away van François-Xavier Lambory voor hoogwaardige klassieke producten en uitvoerige creatieve bereidingen. Keuze uit bijvoorbeeld

Garnalen | Noordzee tong | Langoustine | Zalm | Paling

Make Life Tasty!

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022