Deze kleine en gezellige bar op het Sint-Gillisvoorplein staat garant voor een unieke ervaring tussen een cocktailbar en een Italiaans restaurant. Het cosy interieur, versterkt met vintage affiches en kleurrijk behangpapier, zorgt voor de perfecte ambiance richting een Italiaans avondje uit. Deze zaak is een creatie van Giorgia Giordani en haar echtgenoot Andréa. Als geen ander verstaan ze de kunst van knappe cocktails maken en heerlijke antipasti serveren. Hun motto? Eenvoud en authenticiteit. De Mimosa 2.0 is daar een mooi voorbeeld van, een cocktail op basis van Siciliaanse citrussorbet overgoten met Franciacorta Berlucchi 61. Maar ook de Immortale gemaakt van groene mezcal, huisgemaakte peach shrub, groene chartreuse, witte verjus en Fever-Tree mediterranean tonic hoort daarbij. Als je voor de perfecte date op zoek bent naar een zonnig terras, verfrissende cocktails en een genereuze keuken zoals in Puglia, dan is CiPiaCe echt iets voor jou.