Chocoladehuis Boon

Chocolatier Patrick Mertens liet zijn zaak dit jaar vernieuwen en qua oppervlakte verdubbelen. Zelf zat hij niet stil wat blijkt uit de bijzondere creatie van vlaaipralines of taartbonbons. Een nieuw concept bestaande uit acht taartpuntjes in vier smaken die samen een taart of vlaai vormen. Om het geheel qua idee nog te versterken zitten ze verpakt in een mini taartdoos en zijn de vier smaken geïnspireerd op typische Limburgse vlaaien waaronder bijvoorbeeld rijstevlaai en smurfenvlaai. Een knappe innovatie zowel visueel als smaaktechnisch. We belonen Chocoladehuis Boon dit jaar met de award voor beste Chocolatier van het Jaar.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:30-18:00
Wednesday 10:30-18:00
Thursday 10:30-18:00
Friday 10:30-18:00
Saturday 10:30-18:00
Sunday Closed

Awards

  • Chocolatier of the Year 2024

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Chocoberley

Benoit Nihant

B-Art Chocolates