Back to search results

Lin'eau
1420

Aan een oude arm van de Leie kreeg deze voormalige vlasfabriek een nieuwe bestemming. Gastvrouw Lisa Van de Cauter en chef Baptiste Tieberghien brengen in dit karaktervol en gezellig industrieel kader voorzien van stijlvol terras een eigentijdse keuken. Lokale producten genieten voorrang en een deel ervan, waaronder kruiden en eetbare bloemen teelt de chef zelf op het dak of vindt hij in de wilde natuur langs de boorden van de Leie. Spitskool brengt hij hoog op smaak met kimchi, beluga linzen en beurre blanc als een rijk, gevarieerd en evenwichtig gerecht. In het zoete segment gooit hij hoge ogen met een compositie rond wholefruit chocolade, amarena kers, amandelen en sakura.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-19:30
Zondag Gesloten

Team

Baptiste Tieberghien Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tafel 10

1420

Jean-Philippe

14,520

Bourgondisch Kruis

1420