Back to search results

Imprévu
14,520

Na de verhuis van Innesto moest domein De Barrier niet lang wachten op een gastronomische invulling. Het talentvolle koppel Mitchell Merola en Daniela Sparanero zorgt met veel gedrevenheid na hun verhuis van Table’O in Heers naar Houthalen voor een nieuw verhaal in dit prachtige pand. In een gerestyled interieur brengen zij een verfijnde, creatieve en zelfs gedurfde keuken. Risotto met onderaan stukjes zeekat en bovenop Imperial Heritage kaviaar is zeer smaakvol en komt met kroepoek op houtskool geserveerd met gemarineerde sepia. In noriblad gegaarde tarbot met paksoi contrasteert mooi met beurre blanc op basis van yuzu en sudachi. De wijnkaart is uitgebreid, gevarieerd met een reeks typerende specials. De twee koksmutsen verhuisden mee en krijgen met een hogere score nog wat extra glans.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Daniela Sparanero Gastvrouw, Eigenaar
Lucas Ernes Sommelier
Mitchell Merola Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Kwizien

14,520

La Fontanella

1420

Arlecchino

1420