Back to search results

Chamarel
12,520

In dit bistronomisch restaurant van Daniel Bormans en zijn echtgenote worden we als vrienden ontvangen. De cosy en intieme atmosfeer leent zich perfect om de toegankelijke keuken van deze chef te ontdekken, grotendeels op basis van lokale seizoensproducten. Smakelijke voorbeelden zijn de gravlax van zalm met rode biet, het gevogelte en de herwerkte versie van zwartewoudtaart. Elke gerecht wordt klaargemaakt met veel aandacht voor de juiste kooktijden en kruidendosering, gekoppeld aan zorgvuldig gekozen wijnen. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Hooghuys

1220

L'Orangerie

1220

Le Tamarin

1220