Back to search results

Chamarel
1220

Eigenaar-chef Daniel Bormans kan bogen op een trouw publiek en dat heeft alles te maken met de kwaliteit van deze bistronomische keuken. Het meerkeuzemenu is zeer in trek, waarbij alle gerechten ook à la carte kunnen. Verse pasta met krokant gebakken kalfszwezerik, oude Parmezaanse kaas, schuim van champignons en gekonfijt spek als knappe start. De desserts zijn even sterk waaronder een heerlijke moelleux van chocolade met gezouten boterkaramel, amandelen en gekonfijte citrus.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Hooghuys

1220

L'Orangerie

1220

Chez Louis

1220