Back to search results

Zappaz
14,520

Seppe Dezeure en zijn team blijven verrassen met gedurfde smaakcombinaties vormgegeven in fraai opgemaakte bordpresentaties en royaal geserveerde amuses waaronder macaron van rode biet met kippenlevercrème en gebrande limoen met een praline van foie gras ‘cuba libre’. Het signatuurgerecht van langoustine met ravioli van varkenswang is een perfecte surf & turf. Een volledig vegetarisch gerecht van zachtgegaarde rode biet met blauwe besjes vormt de overgang naar perfect gebakken kalfszwezerik met zachte cevennes ui. Als hoofgerecht volgt rosé gebakken lamsvlees met witte asperge, lentegroentjes, pommes soufflées en heerlijke lamsjus. Crème brûlée zit tot slot mooi verstopt onder een sabayon van yuzu en citroenverveine met rumijs.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Thursday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Friday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Saturday Closed — 19:00-19:45
Sunday Closed

Team

Seppe Dezeure Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Taste

1420

Het Land aan de Overkant

14,520

Trente

14,520