Wine in the City
1520

Eddy Münster en zoon Arnaud hebben hun formule van gastronomische wijnbar aangepast en stellen voortaan een keuken voor die meer gericht is op delen en gezelligheid. Concreet betekent dat een kaart in tapasstijl met een vijftiental gerechten om te delen en een menu waar je de chefs carte blanche geeft, ingekort voor de lunch en meer uitgebreid voor het diner. De geselecteerde producten zijn van eersteklas, zoals jamón Ibérico Montellano uit Salamanca voor bij het aperitief, samen met huisgemaakte tarama en kalamata olijven. De creaties die daarop volgen weerspiegelen het talent van twee generaties chefs, waar de knowhow van de klassieke keuken de durf van de jongere ontmoet, die van Arnaud. Onmogelijk om met de brander geroosterde kabeljauw afgewerkt met lamsoor, shiitake en sesamsaus met accenten van miso, citroengras en gochujang niet te citeren: overheerlijk. Diezelfde sensatie van umami proeven we in de langoustine met beurre blanc ‘noisette’ en tagliatelle van koolrabi. De formule mag dan anders zijn, het plezier is gebleven!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-23:30
Thursday Closed — 19:00-23:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-23:30
Saturday Closed — 19:00-23:30
Sunday 11:30-15:00 — Closed

Team

Arnaud Münste Chef
Eddy Münster Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

San Daniele

1520

Barge

15,520

Gastro Brisk

15,520