Eddy Münster is de laatste jaren een gastronomische kameleon geworden, die zijn formule steeds aanpaste aan de geldende sanitaire context zodat hij en zijn partner konden vrijwaren wat ze al die jaren gecreëerd hadden: een aantrekkelijke wijnwinkel en een gastronomisch restaurant, waar de chef ons al eerder verbaasde met enkele van zijn gerechten. De afgelopen maanden heeft de chef zich weer volledig geconcentreerd op de klassieke restaurantformule en het is duidelijk dat hij van de turbulente jaren gebruik heeft gemaakt om de keuken die hij vandaag voorstelt op punt te stellen. Terwijl hij jongleert met de meest recente technieken, creëert hij als het ware een festival van smaken en texturen die in intensiteit contrasteren met de conventionele keuken. Een voorbeeld daarvan, de morieljes gevuld met erwtjes en petit gris van Namen, een jus van vin jaune en dragonolie. Of de prachtige lauwwarm geserveerde kreeft met parels van kers, biet, rabarber en een beurre blanc op basis van Kriek Lambiek azijn. Met deze hogere score willen we de gedurfde keuken van chef Eddy Münster aanmoedigen, die zich als chef steeds opnieuw durft uit te vinden. Het lijdt geen twijfel dat de nabijheid van een zoon die in de sporen van zijn vader loopt hem des te meer motiveert.