Terroir
14,520

Terroir, gevestigd in een voormalig café omringd door velden, biedt een unieke culinaire ervaring onder leiding van ambachtsman Ivan Menten. Onder het motto "werken met vlees, met een verhaal en een goede herkomst" staat kwaliteitsvlees centraal. Handgesneden tartaar van onglet komt met oscietra kaviaar en is afgewerkt met crème van eidooier, dashi en gerookte soja. Hij heeft echter ook aandacht voor Noordzeevis en verwerkt elk fijn product met zorg en respect. Zoals tarbot met saus van champagne en zelf gepelde garnalen. Terroir heeft een uitmuntende, internationaal gerespecteerde wijnkaart die perfect is afgestemd op de gerechten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Ivan Menten Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Savoury

14,520

Potiron

1420

Table Vaccin

1420