Terroir
14,520

Achter deze naam gaat een hechte collaboratie schuil tussen chef Ivan Menten en slager-leverancier Filip Ceusters uit Oosthoven wat voor een rijke keuze aan vlees zorgt van onglet tot dry-aged côte à l’os. Deelstukken die in zeer goede handen zijn van een chef die rustieke bereidingen gracieus verfijnt. Denk aan parmentier van kalfswang met tong en dooierzwam of een bijgerecht van prei met roquefort en spek. Zijn repertoire rijkt verder dan enkel het land. Getuige daarvan een elegante salade van noordzeekrab of voortreffelijke gebakken zeetong.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-24:00
Woensdag 18:00-24:00
Donderdag 18:00-24:00
Vrijdag 18:00-24:00
Zaterdag 18:00-24:00
Zondag Gesloten

Team

Ivan Menten Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Savoury

14,520

Ambacht

1420

Seir

14,520