Back to search results

't Grevenhuis
13,520

Bij eigenaar Wilfried Beliën aan het fornuis krijgen seizoensgebonden streekproducten een smakelijk platform. Passende plaats van gebeuren is het oudste pand van Borgloon, het 17de-eeuwse geklasseerde Grevenhuis waar het restaurant naar genoemd is. Daar verwerkt de chef in de lente Haspengouwse witte en groene asperges op een smakelijke manier in klassiek geïnspireerde composities. Het beetgare witte goud zorgt samen met daslook uit de Loonse tuin van zijn moeder voor een fijn contrast bij een secuur gegaard stuk skrei. Groene Regalys-asperges uit Gingelom vormen een zachte garnituur bij gepekeld Piétrainvarken. Als slot een bereiding rond Welroy-aardbeien uit Wellen of een selectie Limburgse en Belgische kazen geaffineerd door R0K4 by Konings uit Tongeren. Limburgse en Haspengouwse mousserende en stille wijnen in zowel wit en rood zijn zeer goed vertegenwoordigd, net als een paar lokale referenties in het zoete segment van dessertwijnen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Wednesday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Thursday 12:00-13:00 — Closed
Friday 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Saturday Closed — 18:00-20:00
Sunday Closed

Team

Wilfried Beliën Owner, Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Belix

13,520

't Johannietershuys

1320

Hoeve Roosbeek

13,520