Reeds vele jaren maakt Slagmolen deel uit van de Belgische culinaire top. Chef Bert Meewis en zoon Giel staan garant voor een klassiek hedendaagse keuken die nog dagenlang nazindert. De producten waarmee gewerkt wordt zijn subliem en de afwerking is telkens uit de kunst. En met de recente renovatie die ronduit prachtig is, komt alles nog meer tot zijn recht. Bijzonder geslaagd. Grote glaspartijen waardoor je zicht hebt op de natuur rondom, gekoppeld aan een stijlvolle en serene inrichting, vormt de ideale setting die helemaal in het verlengde ligt van deze geraffineerde kookstijl. Uit het Becoming menu proeven we een verrassende minestrone van oesters, dashi en limoen. Of hoe alle smaken perfect samenkomen. Nog een knappe combinatie is de gevulde ui met kreeft en kalfszwezerik. Hedendaags classicisme. Even verbluffend is het lam uit Limousin met peulvruchten en heerlijke jus van rozemarijn. Verfijning in het kwadraat. Dat ook de bediening onder leiding van Berts echtgenote Karlijn Libbrecht zeer aangenaam is, hoeven we eigenlijk niet meer aan te halen. Altijd professioneel, vlot, vriendelijk en superattent. Er zijn nog zekerheden.