Back to search results

Sea Horse
1320

Zoals men kan verwachten is de keuken van chef Eddy Van Loven vooral georiënteerd op bereidingen met lekkers uit de zee. Hij laat zijn expertise even graag zien met vlees en zeker met wild in het najaar. We laten ons verleiden tot een bereiding van kreeft met tijm die als signatuurgerecht van het huis geheel aan onze verwachtingen beantwoordt. Grietbot brengt hij al even correct met venkel, wortelen en een zachte saus die alle ingrediënten smakelijk verbindt. Niet te zoete meringue met ijs van citrusvruchten en daarnaast onder meer ananas pleziert als een homogeen nagerecht.

Opening hours

Monday 12:00-13:45 — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:45 — 19:00-20:30
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:45 — 19:00-20:30
Friday Closed — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:45 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:45 — 19:00-20:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Nils

13,520

Oh-restaurant

13,520

Julia

13,520