Back to search results

Savage
13,520

Deze formule met groenten in de hoofdrol en waar klanten eventueel kunnen kiezen voor een stukje vis of vlees, zorgde ervoor dat deze zaak van chef Joel Rammelsberg vorig jaar genomineerd werd als Ontdekking van het Jaar. Dit concept blijft aanslaan en veel gasten sluiten zich volledig aan bij deze filosofie waar vis en vlees een optie blijven en geen verplichting is. Zo gaat venkel met kardemom of aubergine met vlier uitstekend samen met forel of zeebrasem, terwijl geroosterde kool op de barbecue perfect combineert met secreto Ibérico of gegrilde octopus. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — Closed
Wednesday 12:00-14:00 — Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-22:30
Friday 12:00-14:00 — 18:30-22:30
Saturday Closed — 18:30-22:30
Sunday Closed

Team

Joël Rammelsberg Chef
Louis Leysen Owner, Manager

Awards

  • Discovery of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Car Bon

1320

Osteria Bolognese

1320

Certo

13,520