Back to search results

Publiek
1520

Dit loftachtige restaurant, dat gekenmerkt wordt door zijn no-nonsense allures bereikt een breed publiek en maakt zijn naam volledig waar. Chef Olly Ceulenaere ontwikkelde een eigen kookstijl waarbij hij basisproducten op creatieve manier in de kijker zet. Zo verrast hij met carpaccio van kabeljauw, gepekelde koolrabi en ananastomaat. Mooie meid wordt dan weer gelakt en overgoten met subtiele beurre blanc van gepekelde wortel en stukjes selder. Sorbet van wei, geserveerd met crème van karnemelk en ongezoete slagroom zijn een elegante afsluiter waarin eenvoud in al zijn glorie triomfeert. De vlotte en vriendelijke bediening die bruist van "joie de vivre" maken vervolgens een bezoek aan deze publieke plaats compleet.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Olly Ceulenaere Chef

Awards

  • Great Value Award 2015

Our partners

Also recommended Restaurants

Souvenir

15,520

Karel de Stoute

1520

Sensum

15,520