Chef Thierry Theys en echtgenote Sofie Willemarck brengen met veel passie en zin voor detail pure gerechten in een stijlvol kader. Bij Nuance draait werkelijk alles om subtiliteit en diepgang, waarbij de chef het beste uit elk ingrediënt haalt om ook visueel zeer verzorgde creaties aan zijn gasten te presenteren. Liefst vijf verfijnde amuses, waaronder een gestoomde Peking Duck bun, waygu tartaar baguette en Irish Mór oester met sorbet van verveine en champagnesaus doen onze smaakpapillen tintelen van plezier. Een kleurrijk bord van groene tomatengazpacho en dorade vormt een perfecte overgang naar een signatuurgerecht rond sepia en gambero rosso. Liefde voor lokale gerechten komt terug bij tarbot met Lierse asperges in combinatie met crème en jus van langoustines. Perfect gegaard melkkalf met vers geklopte bearnaise en ravioli van kalfswang met gekonfijte sinaasappel vormen een prachtig duo. Dessert rond aardbei en gekaramelliseerde ananas in de vorm van een zon tonen de nakende zomer in het bord. Echte snoepers worden nogmaals verwend met een trolley vol mignardises bij koffie of thee.