Back to search results

Nuance
1820

Chef Thierry Theys en echtgenote Sofie Willemarck brengen met veel passie en zin voor detail pure gerechten in een stijlvol kader. Bij Nuance draait werkelijk alles om subtiliteit en diepgang, waarbij de chef het beste uit elk ingrediënt haalt om ook visueel zeer verzorgde creaties aan zijn gasten te presenteren. Liefst vijf verfijnde amuses, waaronder een gestoomde Peking Duck bun, waygu tartaar baguette en Irish Mór oester met sorbet van verveine en champagnesaus doen onze smaakpapillen tintelen van plezier. Een kleurrijk bord van groene tomatengazpacho en dorade vormt een perfecte overgang naar een signatuurgerecht rond sepia en gambero rosso. Liefde voor lokale gerechten komt terug bij tarbot met Lierse asperges in combinatie met crème en jus van langoustines. Perfect gegaard melkkalf met vers geklopte bearnaise en ravioli van kalfswang met gekonfijte sinaasappel vormen een prachtig duo. Dessert rond aardbei en gekaramelliseerde ananas in de vorm van een zon tonen de nakende zomer in het bord. Echte snoepers worden nogmaals verwend met een trolley vol mignardises bij koffie of thee.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Sofie Willemarck Hostess
Thierry Theys Chef
Victor Derks Manager

Awards

  • Chef of the Year 2022
  • Dessert of the Year 2021
  • Wine menu of the Year 2015
  • Young Chef of the Year 2010

Our partners

Also recommended Restaurants

De Schone van Boskoop

1620

The Jane

18,520

Fine Fleur

1620