Back to search results

Non Solo Tè
1320

Onder impuls van Franse chansons verwelkomt chef-eigenaar Joris ons in zijn kleinschalig restaurant vanuit de open keuken. Hij doet alles alleen en het gekende concept blijft dan ook onaangepast. Een beperkte kaart met keuze uit twee voorgerechten, waaronder zijn klassieker gerookte paling met rode biet en tabouleh. Nadien keuze uit twee hoofdgerechten. Ook hier herkenbare ingrediënten zoals zeebaars en eendenborst. We starten met ravioli gevuld met pecorino en artisjok, afgewerkt met rucola en gekonfijte eendenmaagjes. Op vel gebakken zeebaars met puree, zeekraal, grijze garnalen en peterseliejus als uitgepuurd hoofdgerecht.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Joris Verbruggen Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Album

1320

A'sur

13,520

Divin By Sepi

13,520