Back to search results

Max&Moi
1420

In een zorgvuldig gerenoveerd herenhuis in het stadscentrum maakt Max&Moi indruk dankzij het talent van de jonge chef Julien Hauspie. Deze ambitieuze chef brengt een verfijnde, levendige en geëngageerde keuken, stevig verankerd in het lokale terroir. De gepekelde en gerijpte makreel komt met selder en een subtiele frisse karnemelksorbet. De wilde eend, gemarineerd met koji en geroosterd op de karkas, is boterzacht onder het krokant gebakken vel. Een unieke ervaring, vakmanschap en creativiteit. In 2024 was dit restaurant de Ontdekking van het Jaar. Bij ons bezoek dit jaar heeft de chef bewezen dat hij nog volop groeit.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Julien Hauspie Chef
Maxime Peters Owner
Pina Maratta Owner

Awards

  • Discovery of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Maïnoï

13,520

Poivre Noir

13,520

Philippe Meyers

1520