Olivier en Estelle Bourguignon zijn tot op vandaag onophoudelijk bezig geweest deze 19de-eeuwse boerderij te verfraaien en te optimaliseren, die overigens volledig in het groen ligt. Dit jaar werd het gezellige terras onder handen genomen, prachtig gelegen aan een waterpartij, en waarvan je nu op elk moment kunt genieten, ook als het weer niet meezit. Intussen blijft chef Olivier zich onderscheiden door zijn creatieve durf en boeiende combinaties die steeds aantrekkelijk zijn maar vaak ook heel onverwacht. Hij legt graag de nadruk op lokale ingrediënten of producten die hij zelf kweekt in zijn eigen moestuin. Het menu Balade Gourmande startte met vier smakelijke amuses die zeer subtiel waren. Drie creaties die nog steeds nazinderen, waren de beetgare Mechelse asperges met mousselinesaus met Duvel, de perfect gebakken coquilles met rozemarijn vergezeld met een crème van pistou die de neutrale smaak van de koolrabi naar voren bracht en de intussen beroemde eendenborst van La Ferme de la Sauvenière die ongelooflijk mals was en met een fijn groentetaartje en fraaie bordelaisesaus geserveerd werd. Een must voor fijnproevers. Een zaak waar de liefde voor de keuken perfect samengaat met de rustgevende natuur rondom.