Back to search results

La Table d'Eric
1220

Genesteld in het rustige platteland ten zuiden van Doornik, biedt de tafel van Eric Bonnet een verfijnde keuken, gericht op verse, seizoensgebonden producten, die de chef zelf selecteert op verschillende markten. Met zijn rijke achtergrond beheerst Eric zijn klassiekers, zoals gebakken kalfszwezeriken met morieljessaus, of echte Lucullus de Valenciennes rundstong of noordzeetong gebakken in halfgezouten boter. Allemaal fijn bereide gerechten die van dit restaurant een niet te missen tussenstop maken.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — Closed
Tuesday 12:00-14:00 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Guillaume Libert Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Opium.

12,520

Le Chalet de la Bourgogne

1220

L'Orangerie de Moulbaix

1220