Karaktervol pand in een rustgevende omgeving waar de culinaire visie van Clément Petitjean volledig tot zijn recht komt. Zijn kookstijl zit geworteld in het Luxemburgse en Belgische terroir, doch aangevuld met smaken van elders. Zijn interpretatie is persoonlijk en evenwichtig, lokaal maar ook open naar de wereld. Vanaf de hapjes is het raak met krabvlees van noordzeekrab, wortelcoulis en ponzu met maitrank. Compressie van tongschar met Zeeuwse mosselen en zonnebloemhart ‘en barigoule’ smaakt fijn en is afgewerkt met een zachte sauce poulette. Wat later volgt jonge duif uit het Pays des Collines, op het karkas bereid en geserveerd met geroosterde radicchio en jus van gefermenteerde blauwe bosbes. Een gerecht dat opvalt door zijn precisie en waarbij de ravioli van gekonfijte boutjes het afronden. Een must is de kaasplank, met kazen gerijpt door Bernard Antony en Pasval Fauville, dat met een zeldzame kennis en passie wordt voorgesteld door Mounia. De rijkdom en originele bijgerechten ervan zijn uniek. De award van Kaas Experience van het Jaar 2026, als afsluiter van een onvergetelijke reis boordevol smaken, is niet meer dan logisch.