La Frairie
14,520

Elegant huis, iets buiten het dorp, waar we hartelijk en heel naturel worden ontvangen door Nathalie en chef Laurent Martin. Het terras in het groen en het comfortabele eetgedeelte zijn beide ideaal om van deze genereuze keuken te genieten. We starten met Schotse zalm met groene curry, erwtjes, munt en verfrissende relish van radijs. Risotto met eekhoorntjesbrood volgt en komt met voorbeeldige espuma van Parmezaanse kaas, terwijl hoevekip met goudgele rösti en kalfszwezerik aantrekt door zijn rijke jus met sherry. Tot slot van deze evenwichtige en precies bereide maaltijd volgt nog Conference peer met gezouten karamel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Lunch

Team

Laurent Martin Chef, Owner
Nathalie Martin Sommelier, Hostess

Awards

  • Young Chef of the Year 2004

Our partners

Also recommended Restaurants

Chez Pauline by Le 1900

12,520

Basile Cuisine Gourmande

14,520

L'inopiné

1320