Bijna drie jaar na hun succesvolle verhuis naar De Barrier in Houthalen mogen gastvrouw Daniela Sparanero en chef Mitchell Merola hun evolutie vieren met een hogere notering én een derde koksmuts. Dit jonge gedreven team acteert op hoog niveau en gebruikt het prachtige interieur ten volle om de gastronomische beleving nog meer glans te geven. De chef hanteert een klassieke basis en imponeert door telkens een extra dimensie aan zijn gerechten te geven. Bij krokant gebakken kalfszwezerik komt bijvoorbeeld jus van daslook en doperwten, crumble van pistache en beluga Imperial Heritage Caviar. Filet pur van Berugi rund met in boter gegaarde aardappel associeert hij met gefermenteerde knolselder, alsook knolselder gegaard met miso, en met chutney van mango met rode peper wat voor extra intensiteit zorgt bij een fijne vleesjus met specerijen. Sommelier Lucas Ernes hoort bij de toptalenten van het land. Hij imponeert niet alleen met een goed onderbouwde en uitgebreide wijnkaart, maar ook met een prachtige selectie wijnen per glas en zorgvuldig samengestelde wijnarrangementen.