Back to search results

Hostellerie Le Fox
16,520

Chef Stéphane Buyens is al vele jaren een begrip voor de topgastronomie aan de Belgische westkust. Wat de laatste jaren een trend werd, koestert hij sinds mensenheugenis als basis van zijn keukensignatuur. Lokale producten uit zee en polder bepalen immers in hoge mate zijn oeuvre. Denk aan buitengewone garnaalkroketten met garnalenbisque en aan oesters met champagnesaus en een beetje prei als een paar van zijn bekendste aperitiefhapjes. Onze menu start met kort gebakken langoustine verrijkt met Belgische kaviaar en emulsie van bloemkool. Daarna verbaast de chef ons met rode poon gecombineerd met frisse zure compote van kerstomaatjes en krachtige smaakvolle coulis van tuinkruiden. Tussenspel van lokale duinasperges met coquilles, erwten, tuinbonen en klassiek mousseline en vervolgens tarbot van sublieme kwaliteit met risotto verrijkt door zwarte look en gebrande tijm. Poularde uit Licques komt in de geest van een vol-au-vent op het bord met verse morieljes. We sluiten af met een zeer frisse compositie rond rabarber met basilicum, platte kaas en witte chocolade.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Stéphane Buyens Chef

Our partners

Similar Restaurants

Markt XI

1620

Schatteman

1620

Sans Cravate

16,520