Bij daglicht serveert chef Alex Verhoeven hoog boven Turnhout een verrassend vergezicht over de Kempen. Een aangename afleiding op de bovenste verdieping van de Turnovatoren maar toegegeven, het mooiste zicht verschijnt toch op tafel. Vanuit zijn open keuken serveert zijn team fraai opgemaakte kunstwerkjes. Een aanpak die als een rode draad doorheen een diner loopt en begint met knappe hapjes om te eindigen met leuk zoets bij de espresso. We genieten van wilde zeebaars, die licht gerijpt is en met yuzu kosho verder verfijnd op smaak is gebracht. Coquille combineert hij subtiel met het rijke wangenvlees van wagyu en wintertruffel. Een goed uitgebouwde wijnkaart of leuke non-alcoholische pairings maken de ervaring compleet. Hert verdient als verfijnd en eigentijds belevingsrestaurant een hogere score. Chef Alex Verhoeven die betrokken is in restaurants Seir en Bink, die beide dit jaar ook hoger noteren, verdient ook als stuwende kracht de titel van Jonge Chef van het Jaar van Vlaanderen.