Dit restaurant op 't Eilandje ligt een beetje afgelegen op een minder evidente locatie. Dat maakt een bezoek aan dit verborgen kleinschalig project van chef Lionel Bethaz daarom niet minder boeiend. Zijn verfijnde keuken verdient ook dit jaar een hogere score en twee grote koksmutsen in onze gids. Hij biedt een degustatiemenu in vaste vorm en een wijnkaart met natuurlijke en biologische wijnen van kleine Franse wijnboeren samengesteld door Wouter De Bakker. Partner Amelie Gevers ontvangt haar gasten in een sfeervolle setting en moderne Parijse bistrostijl. Gerechten tonen een secure aanpak in de keuken en plezieren door hun evenwichtige smaakassociaties. Tartelette van kingkrab combineert de chef met puree van asperges, erwtjes en groene asperges, gekonfijte kwarteleitjes en pittige, zachtzure bearnaise met extra dragonaccent. Knap hoe crumble van cheesecake een compositie van verse kersen, jus van kersen met verveine plus zijdezacht en intens ijs van pistache naar een hoger niveau tilt.