Back to search results

Didier Galet
1420

Zoals steeds worden we in dit elegant pand attent ontvangen door Christiane en Didier Galet. Rijk aan ervaring zet deze chef lokale ingrediënten en producten uit de zee in de schijnwerpers, sober en respectvol. Verwacht geen spektakelkeuken: de voorkeur gaat naar het natuurlijke en authentieke van het product, meer dan het visuele aspect. We starten met carpaccio van langoustines, huisgemaakte sojavinaigrette en friszure groenten. Vervolgens wordt tongschar gecombineerd met schelpdieren in saffraanmousseline met maitrank, terwijl kalfsvlees en kalfszwezerik een mooie weerklank krijgen door de verse tuinkruiden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch

Team

Christiane Galet Hostess, Sommelier, Owner
Didier Galet Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Coq en Pâte

1220

L'Air de Rien

1520

Le Basilic

1220