Back to search results

Didier Galet
1520

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Didier Galet en zijn echtgenote Christiane hun restaurant openden dat lange tijd bekend stond als ‘La Maison des Saveurs’. Een kwart eeuw koken en culinair verwennen, tot groot plezier van gasten die op zoek zijn naar uitmuntendheid en authenticiteit. In dit elegant restaurant, dat een referentie in de provincie Luik is, heeft Didier Galet er altijd een erezaak van gemaakt om met Waalse producenten te werken met wie hij nauwe banden heeft. Hierdoor bouwde hij een sterke reputatie op rond wild uit de Ardennen dat hij fantastisch klaarmaakt van zodra het wildseizoen weer open is. Vis en andere zeevruchten komen meestal uit Bretagne, maar sommige groenten en tal van verse kruiden komen voortaan uit hun eigen moestuin die hij samen met zijn zoon Lucas onderhoudt. Zijn liefde voor producten gaf Didier Galet inmiddels door aan tal van chefs die door hem werden opgeleid en ook vandaag is dat nog zo. Dit jaar is het dus meer dan ooit de gelegenheid om deze geraffineerde keuken te (her)ontdekken. Nog een speciale vermelding voor de wijnkaart met daarop veel Belgische wijnen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Team

Christiane Galet Hostess, Sommelier, Owner
Didier Galet Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Air de Rien

15,520

La Villa des Bégards

15,520

Lafarques

15,520