Back to search results

Commotie
1520

Een oudere villa met binnenzwembad en mooi achterliggend groen bos werd minimalistisch Japans getransformeerd tot een bijzondere plek waar chef Thomas Gellynck in de open keuken intens gebruik maakt van houtvuur. Die aanpak resulteert niet enkel in een fascinerende bedrijvigheid, maar ook in mooie gerookte smaken. Gefermenteerde ingrediënten, die vaak in de omgeving worden gevonden, zorgen eveneens voor meerwaarde. Zeer geslaagd voorgerecht met gerookte en gekonfijte kerstomaatjes, jam van gedroogde tomaten, emulsie van rucola, tartaar van langoustine, olie van de koppen van de langoustine met chili en zeste van limoen. Het geheel wordt door chef Thomas Gellynck aan tafel afgewerkt met bouillon van tomaat die lacto-gefermenteerd werd. Een derde koksmuts en hogere score is meer dan verdiend.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:30-22:30
Wednesday 19:30-22:30
Thursday 19:30-22:30
Friday 19:30-22:30
Saturday 19:30-22:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Publiek

1520

Souvenir

15,520

Karel de Stoute

1520