Bescheidenheid en klasse gaan in Castor hand in hand. Maarten Bouckaert - ex Hof van Cleve en gewezen Jonge Chef van het Jaar - is geen copycat. Hij toont wel hetzelfde enorme respect voor producten. Aanpak en stijl verraden in die zin zijn passage bij zijn voormalige grootmeester. Wie kan hier iets op tegen hebben? Carpaccio van lijnbaars met pompelmoes, snijboon en daslook is een frisse start van een memorabele maaltijd. Zeetong verschijnt sappig op het bord in het gezelschap van jonge prei, kaviaartopping en één van die sauzen waar de chef een patent op heeft. Bij een nieuwe bereiding van hoppescheuten met oester schakelt hij nog een versnelling hoger en bevestigt de chef dat de vierde koksmuts op zijn plaats is. Lam van topslagerij Vande Walle is van zeer bijzondere kwaliteit en brengt hij onder een deken van uiterst smaakvolle zwarte truffels met daarbij heerlijke jus. Dat zijn dame blanche tot de Belgische top behoort, wisten we al, maar een bevestiging is steeds graag meegenomen. Bediening is jong, efficiënt en gemoedelijk. Welkom in de 17+ Club!