Back to search results

Boury
1920

We mogen trots zijn op deze unieke plek in ons klein landje. Tim Boury zorgt voor een door een familie aangedreven culinaire topervaring waarbij hij dankzij een sterk en ervaren team knap ondersteund wordt. Echtgenote Inge Waeles en broer Ben hebben zowel voor als achter de schermen daarvoor de regie stevig in handen. De sommeliers brengen op hun elegante manier een eigen en verrijkende toon in dit onderscheidend en detailrijk uitgesponnen verhaal. Niets wordt aan het toeval overgelaten zodat we niet alleen van een uitzonderlijk culinair talent kunnen genieten. We worden opgenomen in een bijzondere sfeer en zeg maar, heel eigen flow die zowel ontspannend als inspirerend aanvoelt. Kenmerken die, jawel, alleen eigen zijn aan échte huizen. Chef Boury kiest voor bijzondere producten die in geen betere handen kunnen zijn om hun smaak en textuur volledig tot hun recht te laten komen. Hij gebruikt daarvoor zowel klassieke als eigentijdse technieken. Hij laat zich daarbij ook inspireren door diverse eetculturen. Zijn gerechten komen zo nu en dan met een extra bereiding. Zoals bij een degustatie van kaviaar die aan tafel het karakter krijgt van een leuke infosessie rond het zilte goud. Met een pure, genereuze portie geserveerd op zeebaars en een tweede portie kaviaar in een dashi met venkel. Knap hoe hij edele producten zoals bijvoorbeeld ree, gerookt, traag gegaard en fijn aangekorst met een persoonlijke toets en bijzondere accenten sublimerend serveert. Steeds puur in balans en nooit vervallend in excessen. Eén woord? Klasse.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Thursday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Friday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Saturday 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Sunday Closed

Team

Tim Boury Chef

Awards

  • Chef of the Year 2017
  • Young Chef of the Year 2014

Our partners

Also recommended Restaurants

Hof van Cleve

1820

De Jonkman

1820

Bartholomeus

1820