Grégoire Gillard en zijn team nodigen je uit voor een duurzame gastronomische ervaring in een bijzonder aangenaam nieuw decor. De chef laat zich inspireren door de natuur. Dat merk je in zijn gedurfde interpretatie van schorseneren in cacio e pepe stijl. De schorseneren, gekonfijt met bonenkruid, worden gesneden in de vorm van penne en geserveerd met een gearomatiseerde lactogistboter met udapeper. Het geheel wordt bestrooid met geraspte pecorino romano en geschaafde zwarte truffel. Een voortreffelijke culinaire ervaring met behoorlijk wat nostalgie waarbij een groente wordt gebruikt als pasta zoals in de originele versie van cacio e pepe. De creativiteit van Grégoire Gillard is onuitputtelijk en hij aarzelt niet om zijn vaste menu te veranderen wanneer er nieuwe seizoensproducten zijn. Wij proefden van boterzachte lage rib van Limousin met een pesto van palmetto, miso van pompoenpitten en een spies van zes soorten gegrilde kool. Elke hap is een smaakreis die de vindingrijkheid van de chef en de uitzonderlijke kwaliteit van de gebruikte ingrediënten onthult. Sinds een paar maanden is Marie Houx verantwoordelijk voor het beheren en serveren van de wijnkaart. Haar charme en expertise voegen een extra dimensie toe aan deze onvergetelijke gastronomische ervaring, die wordt onderstreept met een verdere stijging van de score.