Al drie jaar staan Barbara Hoornaert en Grégoire Gillard met hun restaurant in een minimalistisch en bruut decor achter hun culinair gedachtegoed om bioproducten en producten van de terroir te gebruiken. Grégoire verwerkt ze op verschillende manieren maar laat ze altijd in hun waarde. Alle gerechten zijn subtiel uitgewerkt, de verschillende producten komen samen tot een bijzonder evenwicht tussen bereide en rauwe elementen, sauzen of lacto-gefermenteerde groenten. De ceviche van bonito nestelt zich nederig tussen radijs, raapjes, appel en leche de tigre, verrijkt met afrikaantje en sudachi. Verschillende koolsoorten worden gecombineerd met gerookte ricotta en verse laurierolie. De licht gebakken coquilles worden geserveerd met een duo van selder en een jus van de baarden van de schelpen, gemonteerd met boter. In de zaal zorgt een stralende Barbara ervoor dat alles perfect verloopt en dat alle gasten het juiste advies krijgen bij de boeiende wijnkaart. Wij moedigen dit spontane duo nogmaals aan met een welverdiende derde toque omdat we zo onder de indruk waren van de fijnzinnigheid van de gerechten en de bijpassende wijnen.