Barge
1520

Grégoire Gillard bewijst al drie jaar dat het perfect mogelijk is om goed te eten in een casual restaurant met een oprecht spontane ploeg die toegankelijke maar ook krachtige gerechten serveert. De producten, zorgvuldig geselecteerd bij lokale producenten en ambachtslui, worden verwerkt in een uniek 5-gangenmenu. Dit beperkt de keuze maar staat garant voor een strakke prijs en uitstekende kwaliteit. Wij waarderen de zorgzaam samengestelde borden, en de intense smaken, zoals in de tartaar van langoustine in een ceviche, met olie van koriander. De gravlax van forel van Ondenval wordt gepresenteerd als een roos met fijne plakjes raap en een delicate jus. De asperges, geteeld door Stéphane Longlune, worden krokant geserveerd met een pommade van ei en een sabayon van miso. Het lamsvlees uit Durbuy is perfect gegaard. En als finale serveert de chef een elegante tartelette van sinaasappel. Deze creatieve keuken past perfect bij de geserveerde wijnen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday Closed — 19:00-20:30
Thursday Closed — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Barbara Hoornaert Hostess, Sommelier
Grégoire Gillard Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2020

Our partners

Similar Restaurants

Bruneau by Maxime Maziers

1520

La Canne en Ville

1520

Wine in the City

15,520