Laurence en Jason creëerden een zaak die volledig in lijn ligt met hun filosofie van koken en gezelligheid. In deze landelijke omgeving met zicht op de natuur kan dit koppel helemaal vrijuit gaan, met de focus op de uitwisseling van ideeën en delen. In de zomer staat de tuin centraal, een uitzonderlijke plek die garant staat voor een unieke culinaire totaalbeleving. Binnen nemen we plaats achter een grote bar waar we alle bereidingen nauwkeurig kunnen volgen, met de natuur als achtergronddecor. Groenten en vlees van het menu worden op een open houtvuur klaargemaakt, waarna chef Jason en zijn team de borden met de grootste precisie afwerken. Prei wordt gebrand door de hitte van de Kamadogrill en het binnenste wordt versneden en gecombineerd met lacto gefermenteerde asperges, oester en oesterblad voor een heel intense en mariene compositie. Doorheen het hele menu, goed voor twaalf creaties, vallen telkens de volle en rijke smaken op. Een heel persoonlijke kookstijl is het, een combinatie van durf en passie. Ook de knappe combinaties in het glas willen we benadrukken. Zowel de diverse bereidingen met kombucha als de natuurwijnen die Laurence voorstelt, zijn zeer goed gekozen. Wij zijn fan en mogen dit duo feliciteren met de titel van Hoogste Nieuwkomer 2023 in Vlaanderen.