Aster
1420

Deze zaak van Túbo en Ydris, die beiden eerder bij Kobe Desramaults werkten, ligt niet ver van het kanaal en is vier dagen per week open. De ruwe inrichting past perfect bij het concept, want hier draait alles om het bord. Er is slechts één menu, zonder vlees maar wel met vis, zeevruchten, groenten, aromatische kruiden en producten die op houtskool gegrild worden. Het resultaat zijn opmerkelijke creaties. Het startschot werd gegeven met een krokantje van lijnzaad en ijs met gerookte paling dat meteen een enorme indruk maakte. Puur culinair geluk en emotie volgden met de tartaar van gerookte forel en onrijpe aardbeien en met de Europese kreeft met gerookte tomaat en mole met pompoenpitten en nectarine. Een meer dan overtuigende keuken die geassocieerd wordt met creatieve en onverwachte selecties in het glas. Dit alles verdient onze award van Ontdekking van het Jaar 2024 voor Brussel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-20:00
Thursday Closed — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Sunday Closed

Team

Túbo Logier Owner, Chef
Ydris Gryson Owner, Sommelier, Host

Awards

  • Discovery of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

La Belle Maraîchère

1420

Entropy

1420

Les Brigittines

1420