Back to search results

Apriori
1420

Sinds 1996 onthaalt chef Kristof Coppens zijn gasten met een zeer beheerste en inventieve keuken. Alles in perfect evenwicht. We genieten van tarbot in een saus van witbier met gestoofd witloof, quenelle van brandade van ansjovis en gepoft buikspek. Lente in het bord serveert de chef met zeer mals kalfsvlees, verse erwten, merg en puree van pastinaak. Als afsluiter, een originele en zeer geslaagde combinatie van pompelmoes, gin tonic, crumble en witte chocolade. Interessante wijnkaart, een andere passie van chef en wijnhandelaar Kristof Coppens.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-20:45
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:45
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:45
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:45
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-20:45
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

't Overhamme

1420

Cloche

1420

Anobesia

1420