In 2023 zullen voor de vijfde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben.
Ook event catering wordt terug mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 2 categorieën:
----------------------------
De Gault&Millau Collectiviteitskeuken Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.
Hieronder vindt u per Thema/Award enkele vragen.
Beantwoord deze vragen zo duidelijk mogelijk. Ze helpen u om mee te dingen naar een Gault&Millau Catering Award 2023. Zo maakt uw bedrijf of instelling kans om voor al die geleverde inspanningen met een Award publiek erkend te worden. U kan per award ook een bijlage toevoegen (in Word, Excel of PDF) om uw deelname te staven. Inschrijven kan tot 30/06/2023.
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via [email protected].
Event cateraars kunnen via [email protected] een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen. De beste dossiers worden bekroond met een award in de volgende categorieën:
Inschrijven voor de awards kan tot 30/06/2023, behalve voor de "Catering Chef of the year" award (deze werd afgesloten midden mei)
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via [email protected].
De Catering Awards Show 2023 zal plaatsvinden op 11 september 2023 in Brussel.
Benieuwd naar de winnaars van de vorige edities? U kan ze hier ontdekken: