'Round Trip':
De culinaire quatre-mains van Le Coq aux Champs

30/09/2017

In de tweede van drie gastronomische en vriendschappelijke ontmoetingen verwelkomt Christophe Pauly op maandag 16 oktober Filip Claeys, de chef van het tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge, achter het fornuis van zijn restaurant in Soheit-Tinlot voor een origineel 'Surf & Turf'-diner!

Het is geen geheim: Christophe Pauly houdt van gezelligheid en maakte van ongedwongenheid en oprechtheid zijn levensmotto. En ook van delen. De ontmoetingen in het kader van de culinaire quatre-mains konden dus niet tot eenrichtingsverkeer beperkt blijven: samen met drie chefs die culinair op dezelfde golflengte zitten, bedacht Pauly een formule met een heen- en terugronde.

ROUND TRIP is een heuse uitwisseling tussen chefs, tafelgasten en locaties.

Op 16 oktober aanstaande komt Filip Claeys, de chef van restaurant De Jonkman in Brugge, op bezoek en zal het lijken alsof de velden van de Condroz aan de Noordzeekust liggen. “Chef zijn is in mijn ogen het mooiste beroep ter wereld. Niets meer, maar zeker ook niets minder.” Deze woorden getuigen niet alleen van het vertrouwen, maar ook van de eenvoud van Filip Claeys, de man en de chef. Volledig toegewijd aan een keuken die begaan is met het milieu ijvert Filip Claeys voor een mentaliteitsverandering in ons dagelijks leven. Dat merk je aan zijn aanvoer van producten en zijn voorvechtersrol in de vereniging North Sea Chef. In de keuken van De Jonkman krijgen de vergeten of ronduit onbekende vissen van de Noordzee een prominente plaats in de gerechten!

ROUND TRIP – CULINAIRE QUATRE-MAINS


Maandag 16 oktober 2017 om 20.00 uur in restaurant LE COQ AUX CHAMPS

Christophe Pauly & Filip Claeys, chef van restaurant De Jonkman** in Brugge

5-gangenmenu: 115 euro per persoon (met glas champagne), 165 euro per persoon (met glas champagne, bijpassende wijnen, water, koffie of thee, versnaperingen).

Reserveren: 085/51.20.14

LE COQ AUX CHAMPS - 71 Rue du Montys - 4557 Soheit-Tinlot


More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022